Jeg hedder Anne Dorthe er gift og har 2 drenge. Jeg har siden jeg var helt lille, bagt kager og lavet mad, jeg bare elsker at være i mit køkken.  For over 10 år siden tog det fart da vi i Dk blev introduceret til fondant, jeg tog kurser i det og har bare siden arbejdet og øvet mig, så jeg i dag underviser i det. Siden er der sket meget med kagepyntningen og den udvikler sig hele tiden, her forsøger vi hele tiden at være på forkant, så vi kan have de rette varer på hjemmesiden.

Mine Drømme og visioner for denne Hjemmeside er selvfølgelig at sælge noget, men også at skabe et steder hvor man kan blive inspireret og få hjælp til dine projekter. Derfor har jeg også valgt at have opskrifter og blog på Hjemmesiden, ligesom vi altid vil hjælpe over telefonen. Opskrifterne kommer lige så stille og jeg skal lige finde et niveau med bloggen, derfor vil jeg starte stille og roligt op.

Navnet “Fru Sød” har min It Mand, Kevin Nørgaard fra hjælptilweb.dk fundet på. Vi stod en dag  og brain stormede og pludselig var den der, Fru Sød indeholder for os, alt hvad vi gerne vil være.  Jeg handler med mange søde sager og ting til disse.  Jeg vil gerne være et sødt firma, med dette mener jeg, at jeg altid forsøger at være fair overfor vores kunderne og vores leverandører. jeg køber kun ind af originale varer, ingen kopi varer, selv om jeg ofte blive dem tilbudt, til langt under den pris jeg giver. Jeg lader kun mine varer stige, hvis de stiger fra vores leverandør. Og sidst men ikke mindst håber jeg at Kevin fandt på navnet fordi han syntes jeg er Fru Sød, det vil jeg nemlig gerne være overfor alle mine kunder.

P.S. Som et ekstra plus har Kevin kæreste Sabrina Lie designet mit logo.

Med De Sødeste Hilsner

Anne Dorthe