Viser alle 20 resultater

Vis produktkategorier
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
bagering sæt
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
Sold out
bagering
PRISGARANTI
Læs mere
Luk
bagering
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
bagering
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
bagering
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
bagering firkantet
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
bagering firkantet
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
Sold out
bagering firkantet
PRISGARANTI
Læs mere
Luk
bagering firkantet
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
Sold out
bagering firkantet
PRISGARANTI
Læs mere
Luk
Sold out
bagering
PRISGARANTI
Læs mere
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk

En bagering er et uundværligt værktøj i ethvert bageglad køkken. Bageringe kan bruges til både kager, tærter og brød, der skal have en perfekt form og størrelse. Du kan også bruge dem til mousser eller cheesecakes. Hos Fru Sød har vi samlet de bedste bageringe i rustfrit stål i forskellige typer såvel som størrelser. Brug din bagering til at skabe ensartede og smukke kreationer eller brug dem som udstikkere til dit næste projekt. 

Hvad er en bagering, og hvordan adskiller det sig fra andre bagværktøjer? 

En bagering er et bageværktøj som oftest har en geometrisk form, der kan bruges til at bage kager, tærter, cheesecakes eller endda brød som foccacia. Nogle bageringe kan justeres i størrelse. Bageringe er oftest lavet af rustfrit stål eller aluminium og er derfor nemme at rengøre og vedligeholde. Bageringe er exceptionelt gode at have i baghånden, hvis man skal lave kager med flere lag. De kan også nemt bruges som udstikkere, da de ingen bund har, hvilket gør dem til et alsidigt bageværktøj. 

Hvordan bruges en bagering?

Du kan bruge bageringen til både bagning og udstikker. Nedenfor finder du en lille guide til, hvordan du kan bruge din bagering:

  1. Du skal først placere bageringen på en bageplade eller i en anden bageform, som danner bunden for din bagering. 
  2. Du skal derefter eventuelt justere størrelsen på bageringen, så den passer til opskriften. 
  3. Sørg for at smøre bageringen med smør eller olie for at undgå at dejen klistrer fast.
  4. Bruger du bagepapir, kan du med fordel gøre det vådt under den lunkne hane og krølle det sammen. Det gør det nemmere at sætte bagepapiret i formen og skabe en god fordel i bageringe, hvor tynde deje kan have tendens til at smutte ud under formen.
  5. Fyld derefter bageringen med dej og bag den i ovnen indtil dejen er færdigbagt. 
  6. Derefter kan du fjerne bageringen ved at løfte op i den og trække den væk fra kagen.

Enkelte bageringe og sæt

Hos Fru Sød forhandler vi både justerbare bageringe i cirkelforme og firkantede forme, samt enkelte bageringe og bageringe i sæt. Der er derfor med garanti en bagering, der opfylder alle dine behov i vores sortiment. 

Hvis du ønsker at tage din bagning til det næste niveau og opnå professionelle og ensartede resultater med dine kager eller tærter, så er en bagering lige det, du leder efter. Gå på opdagelse her på siden og find din nye bagering.