Viser 1–24 af 152 resultater

Vis produktkategorier
callebaut chokolade
Tilføj til kurv
Luk
callebaut chokolade
Tilføj til kurv
Luk
amarene kirsebær
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
amarene kirsebær
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
amarena kirsebær
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
Tilføj til kurv
Luk
chokolade
Tilføj til kurv
Luk
chokolade
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
Sold out
PRISGARANTI
Læs mere
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
Sale
chokoladeform
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
images of text
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
images of text
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
images of text
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk
images of text
PRISGARANTI
Tilføj til kurv
Luk

Bøger om kage og bagning

Jeg har valgt at have julie Hays bog, fordi bogen er fyldt med lækre og anderledes opskrifter.
Bøger er noget helt særligt og det har en særlig charme at sidde med en masse bøger og planlægge chokolade produktionen.

Cakepops

Vi har cakepops pinde i alle størrelser og længder, til en god pris. Pindene til cakepops er i meget høj kvalitet og kan også bruges som slikkepinde / bolsjer.

Chokolade og candymelts

Vi har et stort udvalg af chokolade og candy melts, som en af de første på markedet tilbyder vi chokolade i mange forskellige portions størrelser, som vi selv hælder op i bruger venlig emballage.

Vores chokolade er fra Callebaut og findes i mange forskellige varianter. Gold, ruby, velvet, mørk, lys, hvid, karamel, jordbær osv. Chokolade til alle lejligheder om du skal bruge din chokolade til bagværk eller lave skønne flødeboller eller fyldte chokolader.

Candy melts

Vi har candy melts i alle varianter / farver Candy melts er et skønt produkt til cakepops eller andre dekorationer. Candy melts er et chokoladeprodukt som du ikke behøver at temperer, den kan smeltes over vandbad eller forsigtigt i micro ovnen. Kan med fordel fortyndes med kakaosmør, da dette gør den nemmere at arbejde med og den vil strække længere.
Husk altid at din chokolade kan genbruges / tempereres igen bare den ikke har været over 55 grader. Høld den ud på bagepapir og lad den størkne, så kan den gemmes til næste gang. Det samme gælder med candy melts, lad den størkne og gem den til næste gang.

Chokolade værktøj

Det rigtige værktøj er dejligt at have, når man skal lave fine ting i køkkenet. Vores chokolade værktøj går fra det super praktiske og perfekte termometer til flasker som er vild smarte til at dekorere med. De rigtige chokolade værktøj er bare skønt at have.

Chokoladeforme

Vi tilbyder et stort udvalg af chokoladeforme til gode priser. Vi har et stort bredt udvalg af professionelle chokoladeforme i hård plast, chokoladeforme til konfekt chokolader og til barer og plader.

Chokoladeforme kan være mange ting, vi har også magnet forme, billige plastforme og silikone. Chokoladeforme med magneter er oprindeligt opfundet til at bruge sammen med transfer sheets, de lægges ind i chokoladeformen og der støbes oven på dem. Andre chokoladeforme med magnet har vi som tasker, sko og kugler, disser bruges ved at fylde chokolade i dem og sætte dem sammen, for så af fordele chokoladen rundt indtil den har sat sig.

Pynt og fyld

er alt det du kan pynte dine chokolader med, samt lave fyld med. Vi har med billige amarene kirsebær og feks. Fondantpulver i store portioner til dit fyld i chokoladerne. Vores spray dust farver er perfekte til at spraye ned i dine chokoladeforme, for at lave smukke effekter som pynt på dine chokolader. Der er mange andre muligheder i kategorierne farver og smag, samt chokoladefarver. Pynt og fyld er et stort område, da der hele tiden kommer nye ideer frem.