Frusoed.dk | glimmer rose eller andet du vil have til at "blinke" Frusoed.dk Glimmer rose eller andet du gerne vil have til at "blinke" Frusoed.dk Glimmer rose eller andet du gerne vil have til at "blinke" Frusoed.dk Glimmer rose eller andet du gerne vil have til at "blinke" Frusoed.dk Glimmer rose eller andet du gerne vil have til at "blinke"

Hvordan man laver ting med glimmer.

Glimmer rose fik jeg ideen til da jeg lavede en studenterhue til min svigerdatter. Helt ærligt havde jeg fået lavet en lille revne i båndet på siden at kagen, og det skulle jo dækkes.

Jeg lavede glimmer rosen med Fmm udstikker i 6,5 cm Klik her

Findes i 6 str.  jeg lavede 4 udstik til den og brugte de 3 til blade, så der blev 15 kronblade. uden at tænke over det brugte jeg den sidste til at lave keglen i centrum, det passede fint med mængden.  fint lille fif, da jeg tit får det spørgsmål om hvor meget der skal bruges til midten, keglen rulles så den er tynd i den ene ende og tyk i den anden.

Jeg lavede rosen i en let gul fondant, da guldet så vil dække nemmere, og evt bare pletter vil ikke fremstå så tydeligt. Det samme kan du gøre når du dækker med andre farver. Du kan lave glimmer rose i alle farver.

Hvordan jeg får glimmeret på.

Satte rosen på en gaffel og satte vand over for at koge, da det kogte og derved dampede godt holdte jeg rosen kortvarigt ind over dampen ca. 2 sek.  ind over en tallerken hældte jeg nu glimmer i rigelige mængder ud over rosen, så det kom over det hele. Hvorefter jeg hældte det overskydende tilbage på tallerkenen.   det samme blev gjort med bladene, holdte dem bare i hånden og vendte dem i glimmeret på tallerkenen.  Jeg fik gaflen ud af rosen ved at bytte den ud med en tandstikker, som jeg så fastgjorde den med i kagen. Bladene satte jeg fast med lidt vand, det sted som jeg havde holdt den, der var ikke glimmer.

Teknikken med at dampe dine ting kan du bruge til alle dine fondant ting.  jeg har gjort det med stjerner på tråd, små dråber på tråd til at pynte imellem blomster osv.  Syntes det giver et festligt indslag til vores kager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *