Frusoed.dk | morsdags kage 2018Frusoed.dk | morsdags kage 2018Frusoed.dk | morsdags kage 2018Frusoed.dk | morsdags kage 2018

Kage med tyllet blomster.

Min Mor er 87 år, bor her hos mig og som mange andre damer elsker hun blomster.

Derfor skal hun have en morsdagskage med tyllet blomster.

Kagen er min kursus kage, som du også finder her på bloggen.  Den er lagt sammen med vores Hindbærfromage, fordi den smager skønt og frisk og er super nem at lave.Klik her

Jeg har samlet den ved blot at lave en ring af vores kageplast, som er af meget høj kvalitet og fint kan holde en kage alene.  lægger blot den første bunde og laver derefter ringen på den.  Kageplasten er 10 cm. høj og giver mig derfor mulighed for at bygge løs, du kan evt. lægge den øverste bund over plasten, bare den holder på fyldet. jeg lagde den sammen lørdag eftermiddag og lod den trække indtil søndag.

Blomsterne lavede jeg søndag morgen med tyl 104 fra Wilton, den ultimative tyl til blomster, når man tyller blomster er det denne model der bruges allermest, findes i forskellige størrelser, og kan bruges på mange måder.  Jeg underviser i disse teknikker. Klik her for info.

Jeg laver blomsterne på et blomstersøm og et lille stykke bagepapir, så jeg bagefter kan komme dem i fryseren, når de er frosne er de nemme at få af bagepapiret og sætte over på kagen. De er sat fast med en lille klat smørcreme og jeg har løbende og efter tyllet blade med tyl. 352.   tilsidst har jeg lavet midten på blomsterne med en lille bitte tyl. nr. 2, som er den jeg også kalder en skrive tyl.  De skal ikke fryse mere end 1 time, så er de klar til at komme på kagen, men i går hvor det var meget varmt, kunne jeg ikke stå med dem i hænderne længe og overveje hvor de skulle sidde på kagen.

Smørcremen som jeg har brugt er en færdig, klar til brug smørcreme fra wilton.  Den kommer i en 2 kg. spand, men kan fint deles op i portioner og fryses ned.  Denne smørcreme er helt hvid og er lavet så den kan bruges til stort set alt, opsmøring, fyld og dekorationer.  Jeg har brugt pastafarver fra wilton til at indfarve den med, men kunne også have valgt at tilsætte lidt smag, her skal du blot være opmærksom på at du ikke fortynder den for meget.  https://www.frusoed.dk/produkt/704-680/

God Fornøjelse / kage bage smage

Anne Dorthe Fru Sød

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *