Denne opskrift er jeg blevet introduceret til af en god ven Marie, den er så nem at man ikke engang behøver at skrive den ned, men jeg gør det lige alligevel her.

3 Appelsiner

2 Citroner

1 Grapefrugt ( jeg brugt rød grape.)

Vask dine frugter godt, jeg købte økologiske, da jeg foretrække dem, men også fordi man bruger hele frugten.

Skær frugten i både, jeg skar den tykke ende ende af hvor stilken har siddet, og fjernede sten, ellers brugte jeg alt.

Hak dem igennem en hakker, jeg har en hakker til min køkkenmaskine, jeg valgt den med de fineste mønster, da jeg gerne vil have det helt hakket, valgte også at blende det efterfølgende, hvilket gør at den bliver en anelses tyndere.

Når du er færdig med at hakke, vejes massen og sukker tilføjes 1 : 1  der blev af min portion 1186 g, jeg valgt kun at tilføje 1 kg. sukker, og jeg syntes den er lige rigtig til mig.

Da jeg havde blandet sukkeret i kørte jeg den på køkkenmaskinen med kagespaden H-spaden, indtil sukkeret var opløst, nu er din marmelade færdig.

Jeg skoldede 6 små glas, som jeg fyldte, og kom 2 gode portioner i fryseren.

Rigtig god fornøjelse.

P.S  Fordi den ikke bliver kogt, skal den opbevares i køleskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.