100 g. smør

150 g mørkt muscovado sukker.  ( ønsker du endnu mere smag i sukkeret, brug da den rå rørsukker jeg har på siden, helt vanvittig lækkert sukker, som er så ren at den faktisk stadig indeholder proteiner og fibre.)

2 æg.

1 tsk. bagepulver.

2 spsk. hvedemel.

200 g. havregryn. ( jeg bruger grov valset)

Smelt smørret over svag varme, rør sukker, mel, bagepulver og havregryn sammen, tilsæt æg og til sidste smørret.

sættes på bageplade i små klatter med teske, jeg syntes den korrekte str. er lidt mindre end en teske fuld. Der bliver 2 plader af opskriften.

Bag dem ved varmluft 8-10 min ved 180 grader.

Lakrids smørcreme.

Jeg indrømmer at have brugt den nemme læsning denne gang, ved at bruge smørcremen fra Wilton, som jeg så har tilføjet lakridspulver efter smag.   Der er stor forskel på lakridspulver, så smag dig frem, og husk på at smag udvikler sig.

Et godt fif til en luftig smørcreme er at lade den kører på køkkenmaskinen, gerne 15 – 20 min. dette banker luft ind i den og giver den derved luftighed.

Jeg har prøvet denne smørcreme fra Valdemarsro, og var meget positiv, det der skiller den ud, er at den ikke har en masse flormelis, som skal røres ud for at undgå knas i din smørcreme. Dog ville jeg undlade vaniljen, når der skal lakrids smørcreme i.  tryk her

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *