Hvid trøffel med amarene kirsebær.

Denne fyld gjorde også stor lykke ved chokolade trin 2 i starten af april 2019.

Her har jeg blot tilføjet det fine amarene kirsebær i sin sirup til den hvide trøffel.

Bring 1 dl. fløde i kog og hæld den over 250 hvid chokolade.  Jeg bruger callebaut 26,2 % som er i perler, bruger du anden chokolade i plader skal den blot hakkes først.

Smelt chokoladen med fløden og tilsæt 1 spsk. smør og rør det hele til en homogen masse.

Derefter tog jeg ca. 2/3 dl. amarene kirsebær i glas med sirup og hakkede dem grundigt i en mini hakker og rørte dette i den hvide trøffel inden jeg fyldte den på en sprøjtepose og lod den køle indtil den skulle bruges.

Helt vildt lækker smag af amarene bærene sammen med den hvide trøffel.

Denne portion giver rigeligt til en alm. chokolade form med 21-24 stykker.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *